Solceller i Värnamo

Vi är en komplett helhetsleverantör av solceller i Värnamo. Kontakta oss idag för en skräddarsydd lösning.

Värnamo - investera i solceller!

I Värnamo är solenergi en kraftfull resurs för en grönare framtid. Genom att investera i solceller tar du steget mot ett mer hållbart samhälle samtidigt som du på lång sikt minskar dina elkostnader. 

Solliv är din solcellspartner i Värnamo och erbjuder skräddarsydda solcellslösningar utifrån dina behov. Med vår expertis kan du förvänta dig högkvalitativa installationer och en riktigt god service. Ta till vara på solen i Värnamo och skaffa solceller idag.

Varför är solceller en bra investering?

1.

2.

3.

Betalar sig självt

En investering på cirka 100 000 kr ger en nettobesparing på 7 500 kr per år genom minskad elkostnad och avkastning från såld el till elnätet. Att ha egen elproduktion på taket är både hållbart för miljön och för din plånbok.

Värdet på huset ökar med solceller

Solceller sänker driftskostnaderna och höjer huspriserna med i genomsnitt 135 000 kronor vid försäljning. En attraktiv investering för dig som söker hållbara boendealternativ.

Kom igång idag

Solceller har ökat markant i pris de senaste två åren. Detta på grund av pandemin och global råvarubrist. Det ökade intresset beror även på stigande elpriser. De kunder som tvekade för två år sedan ångrar sig att de inte skaffade solcellerna tidigare när priset var billigare. Framtidsutsikterna ser ut att öka priserna mer, därmed är det lönt att installera dem nu och inte vänta.

Boka rådgivning för solceller

Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss i Värnamo så hör vi av oss så fort vi kan!

Solceller för privatpersoner

Solceller för privata hushåll har ökat i popularitet bland de som strävar efter att minska sina elkostnader, öka sin självförsörjning och minska sin klimatpåverkan. På en ekonomisk nivå kan alltså solceller leda till märkbara besparingar över tid. Genom att generera din egen el minskar du behovet av att köpa el från elnätet, vilket blir särskilt fördelaktigt när elpriserna stiger. Solceller har därmed blivit en attraktiv och hållbar lösning för privatpersoner som strävar efter både ekonomiska och miljömässiga fördelar.

solceller på ett garage
solcellspaneler på ett företag

Hur kan företag gynnas av solceller?

Solpaneler är inte bara för privata hushåll utan de kan också gynna företag och verksamheter. Framförallt då solcellerna leder till kostnadsbesparingar över tid, när företag använder sig av förnybara energikällor och inte behöver köpa el från nätet. Dessutom är det en USP att visa utåt att man väljer att investera i grön teknik och en hållbar framtid!