Solceller till villa och hus

Solceller till villor har blivit ett populärt val för de som vill minska sina elkostnader, öka sin självförsörjning och minska sin klimatpåverkan. Ekonomiskt sett kan solceller för privata hushåll erbjuda en betydande besparing på elkostnader över tid. Genom att producera din egen el minskar du behovet av att köpa el från nätet, vilket är särskilt fördelaktigt när elpriserna stiger.

1.

2.

3.

Betalar sig självt

Solceller till villa är en investering som verkligen tål att jämföras i rent ekonomiska termer. Enligt ett räkneexempel ger en investering i solceller på ca 100 000 kronor en nettobesparing på 7 500 kronor per år i minskad elkostnad och avkastning av el som du sålt tillbaka till elnätet.

Höjer värdet på huset

Det är många som tilltalas av drömmen om en grön livsstil när de letar bostad. Att solceller på villan också sänker den totala driftskostnaden gläder samtidigt den vänstra hjärnhalvan hos husköparna.

Det är framräknat att i snitt ökar villor med 135.000 vid försäljning bara genom att montera det på taket.

Lönar sig inte att vänta

Solcellsinvesteringen har visat sig öka kraftigt i pris sedan 2 år tillbaks. Mycket på grund av pandemi och råvarubrist i värden med ökat intresse pga. elpriserna. De kunder som avvaktade för 2 år sedan har verkligen ångrat sig idag. Vi ser en dystrare framtid framåt och investeringen lönar sig alltid här och nu!

Beställ komplett anläggning till huset

Solceller + batterilager
 
För dig som vill effektivisera ditt hem. Höja egenförbrukningen i din fastighet eller tjäna pengar på att låna ut batteriet till Svenska kraftnät, så kallat stödtjänst.

Beställ enbart solceller till huset

För dig som vill investera i solceller för att minska dina elkostnader och minska ditt klimatavtryck.

Fördelar med solceller för ditt hus eller villa

Solceller till villor har blivit ett populärt val för de som vill minska sina elkostnader, öka sin självförsörjning och minska sin klimatpåverkan. Ekonomiskt sett kan solceller på villan erbjuda en betydande besparing på elkostnader över tid. Genom att producera din egen el minskar du behovet av att köpa el från nätet, vilket är särskilt fördelaktigt när elpriserna stiger.

Dessutom ger solceller hushållen en ökad känsla av självförsörjning. Genom att producera din egen, ren och förnybar energi kan du minska din beroende av fossila bränslen och det konventionella elnätet. Du blir din egen energiproducent och tar kontroll över din energiförsörjning.

När det gäller miljömässiga fördelar, även om de kanske inte är omedelbart uppenbara för de flesta privatpersoner, är solceller ett steg i rätt riktning. Genom att producera din egen el från solens energi minskar du ditt koldioxidavtryck och hjälper till att minska behovet av fossila bränslen och kärnkraft.

En stor fördel med solceller till huset är att de passar i princip alla typer av bostäder, från små lägenheter till stora villor. Installationen kan anpassas efter dina specifika behov och takets storlek, vilket gör det till en mycket flexibel lösning.

Boka rådgivning

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!