Vi på Solliv

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en personlig och engagerad service, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar

Vilka är vi?

Solliv Sverige är ett nystartat företag, grundat i Varberg, som specialiserar sig på solceller och batterilager. Vi är engagerade i att förse både privata och företagskunder med högkvalitativa och hållbara solcells-/batterilösningar för att bidra till en mer miljövänlig framtid.

Vårt företags mål är att erbjuda de bästa produkterna på marknaden. Vi har ett brett sortiment av solcellspaneler och batterilager som är framtagna för att passa alla typer av fastigheter och byggnader. Produkterna vi använder är tillverkade av högsta kvalitet och har en hög verkningsgrad, vilket gör dem till en lönsam investering för både kunder och miljön.

Vi erbjuder även professionell installation och service. Vårt team av experter är välutbildade och har lång erfarenhet av att installera och underhålla solceller.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en personlig och engagerad service, och vi strävar alltid efter att överträffa deras förväntningar.

Solliv Sverige är dedikerade till att hjälpa våra kunder att minska sin klimatpåverkan och spara pengar på energikostnader. Vi tror på att göra en positiv skillnad för vår planet och att främja en hållbar framtid för kommande generationer.

Teamet

Simon Myrving

VD & Delägare
Tel nr: 0721-779911
Epost: simon@solliv.se

Johan Lundin

Försäljningschef & Delägare
Tel 0721-779944
Epost: johan@solliv.se

Varför Solliv?

1.

2.

3.

Bra priser

Vi strävar alltid att vara marknadsledande prismässigt

Kvalitativa produkter

Säkerställer alltid att vi monterar kvalitetssäkra produkter

Tryggt val

Vi följer med er i hela processen och garanterar en trygg investering. Vi har heltäckande försäkringar från Trygg-Hansa om skadan är framme

Boka rådgivning

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!