Helhetsleverantör av solceller i Mölndal

Bor du i Mölndal och funderar på att investera i solceller? Låt Solliv hjälpa dig på vägen!

Solceller för privatpersoner och företag i Mölndal

Investera i framtiden med solceller i Mölndal! Genom att investera i solceller på ditt hem eller företag gör du inte bara en smart ekonomisk investering, utan bidrar också aktivt till en hållbar framtid. Solenergi är inte bara miljövänlig, den ger också betydande besparingar på elräkningen och ökar värdet på din egendom. Med den soliga potentialen i Mölndal kan du producera din egen rena energi och minska din beroende av konventionella kraftkällor.

Ta kontroll över din energiframtid och skapa en grönare värld samtidigt. Installera solceller i Mölndal idag och låt solen arbeta för dig och din plånbok!

Varför ska du skaffa solceller?

1.

2.

3.

Betalar sig självt

Fördelarna med att investera i solceller är tydliga, inte minst rent ekonomiskt. En investering på cirka 100 000 kr ger en nettobesparing på 7 500 kr per år genom minskad elkostnad och avkastning från såld el tillbaka till elnätet. Tänk dig att ha en egen elproduktion på taket som minskar din elförbrukning. Det är både hållbart för miljön och för din plånbok.

Höjer värdet på huset

Många lockas av en grön livsstil när de söker bostad. Solceller på taket sänker driftskostnaderna och höjer huspriserna med i genomsnitt 135 000 kronor vid försäljning. En attraktiv investering för dig som söker hållbara boendealternativ.

Lönar sig inte att vänta

Solcellsinvesteringar har ökat markant i pris de senaste två åren, främst på grund av påverkan från pandemin och global råvarubrist. Det ökade intresset beror även på stigande elpriser. De kunder som tvekade för två år sedan ångrar sig nu verkligen. Framtidsutsikterna ser ut att bli mer utmanande, och investeringen visar sig vara lönsam här och nu.

Kontakta oss för rådgivning

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!

Solceller för hushåll

Solceller utgör en utmärkt investering för privata hushåll. Genom att omvandla solenergi till elektricitet minimerar du ditt beroende av konventionell el, vilket i sin tur sänker dina månatliga elkostnader. Den ekonomiska fördelen kombineras med en minskning av koldioxidutsläpp, främjar en grönare livsstil och ökar värdet på ditt hem. Med avancerad teknologi har solcellsinstallationer blivit enklare och erbjuder långsiktiga ekonomiska vinster samtidigt som du aktivt bidrar till en hållbar framtid för ditt hushåll.

solceller på ett garage
solcellspaneler på ett företag

Solceller för företag

Solceller för företag är en lönsam investering och miljövänlig lösning. Genom att producera egen ren energi minskar företaget sina elkostnader och minimerar sin klimatpåverkan. Solcellstekniken är nu mer tillgänglig och kostnadseffektiv, vilket ger företag möjlighet att stärka både sin ekonomi och sitt hållbarhetsengagemang.