Investera i solceller för en grönare framtid!

Bor du i Laholm och funderar på att skaffa solceller? Låt Solliv hjälpa dig på vägen! Vi är en helhetsleverantör av solceller.

Kontakta Solliv i Laholm för solceller

Välkommen till Solliv! Vi erbjuder skräddarsydda solcellslösningar från start till mål – vi tar hand om allt från rådgivning och planering till installation och uppföljning. Genom att investera i solenergi med Solliv bidrar du till en renare miljö samtidigt som du sparar in på elkostnaderna. Vi hjälper både privatpersoner, företag och lantbrukare med kompletta solcellslösningar. Vänligen kontakta oss via formuläret nedan så hör vi av oss så fort vi kan!

Varför solceller?

1.

2.

3.

Betalar sig självt

Fördelarna med att investera i solceller är tydliga, inte minst rent ekonomiskt. En investering på cirka 100 000 kr ger en nettobesparing på 7 500 kr per år genom minskad elkostnad och avkastning från såld el tillbaka till elnätet. Tänk dig att ha en egen elproduktion på taket som minskar din elförbrukning. Det är både hållbart för miljön och för din plånbok.

Höjer värdet på huset

Många lockas av en grön livsstil när de söker bostad. Solceller på taket sänker driftskostnaderna och höjer huspriserna med i genomsnitt 135 000 kronor vid försäljning. En attraktiv investering för dig som söker hållbara boendealternativ.

Lönar sig inte att vänta

Solcellsinvesteringar har ökat markant i pris de senaste två åren, främst på grund av påverkan från pandemin och global råvarubrist. Det ökade intresset beror även på stigande elpriser. De kunder som tvekade för två år sedan ångrar sig nu verkligen. Framtidsutsikterna ser ut att bli mer utmanande, och investeringen visar sig vara lönsam här och nu.

Kontakta oss

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!

Solceller för boende i Laholm

Solceller är en klok investering för både ekonomin och miljön i privata hushåll. Genom att omvandla solens energi till elektricitet minskar beroendet av traditionell el och sänker de månatliga elkostnaderna. Laholms invånare kan därigenom bidra till att minska koldioxidutsläppen och främja en mer hållbar livsstil. Med teknologins framsteg har installationen blivit lättare, och solcellssystem ökar inte bara hemmets värde, utan ger även möjlighet att aktivt delta i övergången till hållbar energi i Laholm.

solceller på ett garage
solcellspaneler på ett företag

Hur företag gynnas av solceller

Solceller för företag är en lönsam investering och miljövänlig lösning. Genom att producera egen ren energi minskar företaget sina elkostnader och minimerar sin klimatpåverkan. Solcellstekniken är nu mer tillgänglig och kostnadseffektiv, vilket ger företag möjlighet att stärka både sin ekonomi och sitt hållbarhetsengagemang.