Investera i solceller och bidra till ett hållbart Göteborg

Solliv Sverige är en komplett helhetsleverantör av solceller i Göteborg och hela västra Sverige.

Mot ett miljövänligare Göteborg med hjälp av solceller

Solliv Sverige är din partner för skräddarsydda solcellslösningar i Göteborg med omnejd. Vi genomför leverans och installation av solceller till både privatpersoner, företag och lantbruk – tillsammans med er kommer vi överens om vilken lösning som passar bäst utifrån just era behov. Dra nytta av långsiktiga besparingar på elkostnader samtidigt som solcellerna bidrar till en mer hållbar framtid med förnybar energi. Vårt team av experter har lång erfarenhet av att installera solceller, vilket gör att du alltid är i trygga händer. Ta steget och kontakta Solliv för en komplett solcellslösning för dig som bor i Göteborg med omnejd.

Varför ska du installera solceller?

1.

2.

3.

Betalar sig självt

Fördelarna med att investera i solceller är tydliga, inte minst rent ekonomiskt. En investering på cirka 100 000 kr ger en nettobesparing på 7 500 kr per år genom minskad elkostnad och avkastning från såld el tillbaka till nätet. Tänk dig att ha en egen elproduktion på taket som minskar elförbrukningen. 

Höjer värdet på ditt hem

Många lockas av en grön livsstil när de söker sitt nya hem. Solceller på taket sänker driftskostnaderna och höjer huspriserna med i genomsnitt 135 000 kronor vid en försäljning. En attraktiv investering för dig som söker efter ett hållbart hem.

Gör investeringen idag

Solceller har ökat i pris de senaste två åren, främst på grund av påverkan från pandemin och råvarubrist. Det ökade intresset beror även på stigande elpriser. De kunder som tvekade för två år sedan ångrar sig verkligen idag att de inte investerade i en solcellsanläggning tidigare. 

Kontakta oss för rådgivning

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!

Kostnadseffektiv investering

Solceller är en utmärkt investering för hushållen i Göteborg. Genom att omvandla solenergi till elektricitet minskar du ditt beroende av konventionell el, vilket i sin tur sänker dina elkostnader. Du bidrar även till en grönare miljö då solceller minska utsläppen av koldioxid. 

solceller på ett garage
solcellspaneler på ett företag

Positiv investering för företag

Solceller för företag i Göteborg är verkligen en bra investering. Genom att producera egen energi minskar företaget sina elkostnader och minimerar sin klimatpåverkan. Solcellstekniken är nu mer tillgänglig och kostnadseffektiv, vilket ger företag möjlighet att stärka både sin ekonomi och sitt hållbarhetsengagemang.