Investera i solceller i Båstad!

Solliv Sverige erbjuder kompletta solcellslösningar för privatpersoner, företag och lantbrukare i Båstad med omnejd. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Nyttja solen i Båstad

Framtiden är solig i Båstad, och du kan dra nytta av det genom att investera i solceller! Med en solceller kan du minska din elkostnad avsevärt samtidigt som du investerar i en grönare framtid. Solenergi är inte bara miljövänlig, den ger också långsiktiga ekonomiska fördelar genom betydande besparingar på elräkningen. Dessutom ökar solceller värdet på fastigheten och ger en grönare image utåt för dig som driver företag. Kontakta oss för en skräddarsydd lösning som passar ditt hem eller ditt företag i Båstad. Låt solen jobba för dig och gör en hållbar investering redan idag!

Varför solceller?

1.

2.

3.

Betalar sig självt

Fördelarna med att investera i solceller är tydliga, inte minst rent ekonomiskt. En investering på cirka 100 000 kr ger en nettobesparing på 7 500 kr per år genom minskad elkostnad och avkastning från såld el tillbaka till elnätet. Tänk dig att ha en egen elproduktion på taket som minskar din elförbrukning. Det är både hållbart för miljön och för din plånbok.

Höjer värdet på huset

Många lockas av en grön livsstil när de söker bostad. Solceller på taket sänker driftskostnaderna och höjer huspriserna med i genomsnitt 135 000 kronor vid försäljning. En attraktiv investering för dig som söker hållbara boendealternativ.

Lönar sig inte att vänta

Solcellsinvesteringar har ökat markant i pris de senaste två åren, främst på grund av påverkan från pandemin och global råvarubrist. Det ökade intresset beror även på stigande elpriser. De kunder som tvekade för två år sedan ångrar sig nu verkligen. Framtidsutsikterna ser ut att bli mer utmanande, och investeringen visar sig vara lönsam här och nu.

Kontakta oss

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!

Solceller för boende i Båstad

Solceller för privata hushåll är en smart investering för både plånboken och miljön. Genom att omvandla solens strålar till elektricitet kan du minska ditt beroende av konventionell el och sänka dina månatliga elkostnader. Dessutom bidrar solceller till att minska koldioxidutsläpp och främjar en grönare livsstil. Med teknologins framsteg är installationen enklare än någonsin, och solcellssystem ökar inte bara värdet på ditt hem, utan ger dig också möjlighet att vara en del av övergången till hållbar energi.

solceller på ett garage
solcellspaneler på ett företag

Hur företag gynnas av solceller

Solceller för företag är en lönsam investering och miljövänlig lösning. Genom att producera egen ren energi minskar företaget sina elkostnader och minimerar sin klimatpåverkan. Solcellstekniken är nu mer tillgänglig och kostnadseffektiv, vilket ger företag möjlighet att stärka både sin ekonomi och sitt hållbarhetsengagemang.