Investera i solceller och bidra till ett hållbart Ängelholm

Bor du i Ängelholm och funderar på att skaffa solceller? Låt Solliv hjälpa dig på vägen!

Solliv Sverige - din solcellsleverantör i Ängelholm

Solceller är inte bara en klok investering utan också en aktiv insats för en hållbar framtid. Genom att installera solceller kan du som privatperson eller företag minska elkostnaderna avsevärt samtidigt som du bidrar till en renare miljö. Solenergi är en oändlig och förnybar resurs som ger dig självförsörjning och oberoende från traditionella energikällor.  För företag innebär solceller inte bara kostnadsbesparingar utan även en möjlighet att stärka företagets hållbarhetsprofil utåt.

Vi på Solliv finns här för dig hela vägen som en komplett solcellsleverantör och installatör i Ängelholm. Investera i solenergi och skapa en grönare och ekonomiskt fördelaktig framtid för både dig själv och samhället.

Varför solceller?

1.

2.

3.

Betalar sig självt

Fördelarna med att investera i solceller är tydliga, inte minst rent ekonomiskt. En investering på cirka 100 000 kr ger en nettobesparing på 7 500 kr per år genom minskad elkostnad och avkastning från såld el tillbaka till elnätet. Tänk dig att ha en egen elproduktion på taket som minskar din elförbrukning. Det är både hållbart för miljön och för din plånbok.

Höjer värdet på huset

Många lockas av en grön livsstil när de söker bostad. Solceller på taket sänker driftskostnaderna och höjer huspriserna med i genomsnitt 135 000 kronor vid försäljning. En attraktiv investering för dig som söker hållbara boendealternativ.

Lönar sig inte att vänta

Solcellsinvesteringar har ökat markant i pris de senaste två åren, främst på grund av påverkan från pandemin och global råvarubrist. Det ökade intresset beror även på stigande elpriser. De kunder som tvekade för två år sedan ångrar sig nu verkligen. Framtidsutsikterna ser ut att bli mer utmanande, och investeringen visar sig vara lönsam här och nu.

Kontakta oss

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!

Solceller för hushåll i Ängelholm

Solceller för privata hushåll är en smart investering för både plånboken och miljön. Genom att omvandla solens strålar till elektricitet kan du minska ditt beroende av konventionell el och sänka dina månatliga elkostnader. Dessutom bidrar solceller till att minska koldioxidutsläpp och främjar en grönare livsstil. Med teknologins framsteg är installationen enklare än någonsin, och solcellssystem ökar inte bara värdet på ditt hem, utan ger dig också möjlighet att vara en del av övergången till hållbar energi.

solceller på ett garage
solcellspaneler på ett företag

Hur företag gynnas av solceller

Solceller för företag är en lönsam investering och miljövänlig lösning. Genom att producera egen ren energi minskar företaget sina elkostnader och minimerar sin klimatpåverkan. Solcellstekniken är nu mer tillgänglig och kostnadseffektiv, vilket ger företag möjlighet att stärka både sin ekonomi och sitt hållbarhetsengagemang.