Din solcellsleverantör i Landskrona

Vill du eller ditt företag investera i solceller? Vi är din leverantör av solceller i Landskrona med omnejd.

Skräddarsydda lösningar utifrån ert behov

Vi specialiserar oss på skräddarsydda solcellslösningar för privatpersoner, företag och lantbrukare. Genom att investera i solceller kan du förvänta dig både ekonomiska fördelar och en mer hållbar framtid med ren energi.

Oavsett om du vill minska elkostnaderna för ditt hem, optimera energieffektiviteten för ditt företag eller implementera gröna energilösningar på ditt lantbruk, står vi till tjänst. Med vår expertis och engagemang för högkvalitativa installationer ser vi till att du får en pålitlig och effektiv solcellslösning som gynnar både din ekonomi och miljön. Kontakta oss på Sollliv i Landskrona för att påbörja din resa mot en mer hållbar framtid!

Varför investera i solceller?

1.

2.

3.

Betalar sig självt

Fördelarna med att investera i solceller är tydliga, inte minst rent ekonomiskt. En investering på cirka 100 000 kr ger en nettobesparing på 7 500 kr per år genom minskad elkostnad och avkastning från såld el tillbaka till elnätet. Tänk dig att ha en egen elproduktion på taket som minskar din elförbrukning. Det är både hållbart för miljön och för din plånbok.

Höjer värdet på huset

Många lockas av en grön livsstil när de söker bostad. Solceller på taket sänker driftskostnaderna och höjer huspriserna med i genomsnitt 135 000 kronor vid försäljning. En attraktiv investering för dig som söker hållbara boendealternativ i Landskronaområdet.

Lönar sig inte att vänta

Solcellsinvesteringar har ökat markant i pris de senaste två åren, främst på grund av påverkan från pandemin och global råvarubrist. Det ökade intresset beror även på stigande elpriser. De kunder som tvekade för två år sedan ångrar sig nu verkligen. Framtidsutsikterna ser ut att bli mer utmanande, och investeringen visar sig vara lönsam här och nu.

Boka rådgivning

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!

Investera i solceller som privatperson i Landskrona

Solceller för privatpersoner har ökat i popularitet bland de som strävar efter att minska sina elkostnader, öka sin självförsörjning och minska sin klimatpåverkan. Men på ekonomisk nivå kan investeringen i solceller också innebära en märkbar besparingar över tid! Genom att generera din egen elektricitet minskar du behovet av att köpa el från elnätet, vilket blir särskilt fördelaktigt när elpriserna stiger. Solceller har därmed blivit en attraktiv och hållbar lösning för privatpersoner i Landskrona som strävar efter både ekonomiska och miljömässiga fördelar.

solceller på ett garage
solcellspaneler på ett företag

Hur företag gynnas av solceller i Landskrona

För företag i Landskrona är solceller både en ekonomiskt och miljömässigt fördelaktig investering, inte minst i Landskrona. Solceller möjliggör minskade elkostnader över året och ökar självförsörjningsgraden, vilket ger en stabil ekonomi. Genom att generera din egen el minskar du ditt företags beroende av det traditionella elnätet, vilket kan vara en stor fördel för verksamheter med hög elförbrukning. Solceller utgör därmed en fördelaktig och hållbar investering för företag som strävar efter ekonomisk stabilitet och minskad påverkan på det konventionella elnätet.