Investera i solceller och bidra till ett hållbart Kristianstad

Solliv Sverige är stolta över att erbjuda solceller i Kristianstad för privatpersoner, företag och lantbrukare.

Skräddarsydda solcellslösningar för dig som kund i Kristianstad

Vi förstår vikten av skräddarsydda solcellslösningar för varje kunds unika behov och önskemål. Oavsett om du är ute efter att minska elkostnaderna för ditt hem, öka energieffektiviteten i ditt företag eller införa hållbara energilösningar för ditt lantbruk, är vi här för att guida dig genom processen.

Med vår erfarenhet och kvalitet kan du lita på oss för att leverera effektiva solcellslösningar som inte bara gynnar din plånbok utan också främjar hållbar utveckling i Kristianstad och dess omgivningar. Kontakta oss för att börja din resa mot renare och grönare energi!

Varför investera i solceller?

1.

2.

3.

Betalar sig självt

Fördelarna med att investera i solceller är tydliga, inte minst rent ekonomiskt. En investering på cirka 100 000 kr ger en nettobesparing på 7 500 kr per år genom minskad elkostnad och avkastning från såld el tillbaka till elnätet. Tänk dig att ha en egen elproduktion på taket som minskar din elförbrukning. Det är både hållbart för miljön och för din plånbok.

Höjer värdet på huset

Många lockas av en grön livsstil när de söker bostad. Solceller på taket sänker driftskostnaderna och höjer huspriserna med i genomsnitt 135 000 kronor vid försäljning. En attraktiv investering för dig som söker hållbara boendealternativ i området runt Kristianstad.

Lönar sig inte att vänta

Solcellsinvesteringar har ökat markant i pris de senaste två åren, främst på grund av påverkan från pandemin och global råvarubrist. Det ökade intresset beror även på stigande elpriser. De kunder som tvekade för två år sedan ångrar sig nu verkligen. Framtidsutsikterna ser ut att bli mer utmanande, och investeringen visar sig vara lönsam här och nu.

Boka rådgivning för solceller

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!

Investera i solceller som privatperson i Kristianstad

Solceller för privatpersoner har ökat i popularitet bland de som strävar efter att minska sina elkostnader, öka sin självförsörjning och minska sin klimatpåverkan. Men på ekonomisk nivå kan investeringen i solceller också innebära en märkbar besparingar över tid! Genom att generera din egen elektricitet minskar du behovet av att köpa el från elnätet, vilket blir särskilt fördelaktigt när elpriserna stiger. Solceller har därmed blivit en attraktiv och hållbar lösning för privatpersoner i Kristianstad som strävar efter både ekonomiska och miljömässiga fördelar.

solceller på ett garage
solcellspaneler på ett företag

Hur företag gynnas av solceller i Kristianstad

För företag i Kristianstad är solceller både en ekonomiskt och miljömässigt fördelaktig investering, inte minst i Kristianstad. Solceller möjliggör minskade elkostnader över året och ökar självförsörjningsgraden, vilket ger en stabil ekonomi. Genom att generera din egen el minskar du ditt företags beroende av det traditionella elnätet, vilket kan vara en stor fördel för verksamheter med hög elförbrukning. Solceller utgör därmed en fördelaktig och hållbar investering för företag som strävar efter ekonomisk stabilitet och minskad påverkan på det konventionella elnätet.