Utforska Energiflexibilitet med Varbergs Energi Flextjänst

Varbergs Energi Flextjänst öppnar dörrar för en ny era av energiflexibilitet och hållbarhet. Hos Solliv ser vi fram emot att samarbeta med Varbergs Energi för att erbjuda våra användare innovativa lösningar för stödtjänster och energieffektivitet.

Varbergs Energi har skapat Flextjänsten som svar på dagens behov av flexibel och hållbar energihantering. Tillsammans strävar vi efter att tillhandahålla det senaste inom energiinnovation och skapa en sömlös användarupplevelse.

Vårt partnerskap med Varbergs Energi är en gemensam satsning för att forma en framtid där flexibilitet och stödtjänster spelar en nyckelroll i energiomställningen. Detta samarbete skapar mervärde för våra kunder och ger dem möjlighet att optimera sin energikonsumtion i realtid.

Genom att ansluta din energianläggning till Varbergs Energi Flextjänst får du inte bara en effektivare energianvändning, utan du kan även delta i frekvensreglering av elnätet och dra ekonomiska fördelar av det.

Svenska kraftnät, som ansvarar för att balansera det svenska elnätet, efterfrågar olika typer av stödtjänster för att hantera variationer mellan elproduktion och elförbrukning.

Genom att integrera din energianläggning med Varbergs Energi Flextjänst kan du aktivt bidra till att stabilisera elnätet och samtidigt få ersättning baserad på den flexibilitet din anläggning kan erbjuda. Ersättningen varierar beroende på din anläggnings förmåga att erbjuda flexibilitet. Vad innebär egentligen Varbergs Energi Flextjänst?

Flextjänsten möjliggör samarbete mellan olika energianläggningar och skapar ett virtuellt kraftverk som kan bidra med flexibilitet till Svenska kraftnät. Genom att ansluta solceller, batterilager och andra energikällor kan du vara en del av detta nätverk och aktivt delta i att balansera energisystemet.

Utforska möjligheterna för din energianläggning och bli en del av framtiden med Varbergs Energi Flextjänst och vi på Solliv. Anslut din anläggning till Flextjänsten och gör skillnad för både din plånbok och miljön redan idag!

Läs mer om hur vi kan hjälpa dig att ansluta dig till Varberg Energis Flextjänst

Boka rådgivning

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!