Solliv Sverige + Checkwatt: Optimera din energi och tjäna pengar med Checkwatt Currently

Upptäck möjligheterna med att integrera Checkwatts avancerade teknik och energilösningar för att förbättra vår upplevelse av stödtjänster och energieffektivitet. Vi på Solliv, experter inom olika tjänsteområden, strävar efter att erbjuda våra användare en helt ny nivå av service och innovation.

Checkwatt, teknikens och energins pionjär, är det idealiska samarbetspartnern för att optimera energibehov, stödtjänster, effektkapning och el arbitrage. Genom sitt starka fokus på hållbarhet kommer Checkwatt att stärka och förfina vårt tjänsteutbud, vilket ger användarna tillgång till de senaste framstegen inom energihantering och teknologisk innovation.

Vi på Solliv och Checkwatt strävar efter en framtid där stödtjänster och frekvensreglering spelar en central roll i energiomställningen. Detta partnerskap skapar mervärde för våra kunder och en plattform för en sömlös användarupplevelse.

Genom att ansluta ditt batteri till Checkwatts tjänst Currently kan du, din bostadsrättsförening eller företag inte bara tjäna pengar utan också hjälpa till att hålla det svenska elnätet stabilt genom frekvensreglering.

Svenska kraftnät har i uppdrag att säkerställa balansen i det svenska elnätet och dess rätta frekvens (50Hz). För att reglera balansen mellan elproduktion och elförbrukning handlar Svenska Kraftnät upp olika typer av stödtjänster.

Genom att koppla batterilager till CheckWatts virtuella kraftnät Currently kan privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag få betalt för att bidra till elnätets stabilitet. Ersättningen varierar beroende på batterikapaciteten. Vad är Currently?

Svenska kraftnät använder Checkwatts virtuella kraftverk Currently för att sammanlänka batterilager, solceller, vindkraftverk och elbilsladdare över hela landet. Tillsammans kan dessa enheter leverera stödtjänster till Svenska kraftnät, vilket ger möjlighet för hushåll och företag att få betalt för att säkerställa elnätets stabilitet.

Optimera din energianvändning och bidra till en hållbar framtid med Checkwatt och Vi på Solliv. Anslut ditt batteri till Currently och gör skillnad redan idag!

Läs mer om våra lösningar för batterilager och stödtjänster

Boka rådgivning

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!