Borås - Investera i solceller

Vi på Solliv Sverige är stolta över att vara din helhetsleverantör av solceller i Borås med omnejd.

Välkommen till Solliv Sverige – Din leverantör av solceller i Borås

Anslut dig till Borås växande skara av solkraftsentusiaster med Solliv Sverige! Solceller, som på senare tid ökat i popularitet bland de som strävar efter att minska sina elkostnader, är nu en integrerad del av Borås stads framtid. Oavsett om du är privatperson, företag eller lantbrukare kan vi på Solliv Sverige hjälpa er med högkvalitativa och hållbara solcellslösningar.

Vi tror på kraften av solen som en ren och outtömlig energikälla och strävar efter att göra solenergi tillgänglig för invånarna i Borås som vill göra en investering som gynnar både plånbok och miljö. Välkommen att kontakta oss på e-post, telefon eller fyll i formuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan!

Boka rådgivning i Borås

​​Vi stöttar dig som kund till en fin och god investering. Kontakta oss så hör vi av oss så fort vi kan!

Varför investera i solceller?

1.

2.

3.

Betalar sig självt

Fördelarna med att investera i solceller är tydliga, inte minst rent ekonomiskt. En investering på cirka 100 000 kr ger en nettobesparing på 7 500 kr per år genom minskad elkostnad och avkastning från såld el tillbaka till elnätet. Tänk dig att ha en egen elproduktion på taket som minskar din elförbrukning. Det är både hållbart för miljön och för din plånbok.

Höjer värdet på huset

Många lockas av en grön livsstil när de söker bostad. Solceller på taket sänker driftskostnaderna och höjer huspriserna med i genomsnitt 135 000 kronor vid försäljning. En attraktiv investering för dig som söker hållbara boendealternativ i Boråsområdet.

Lönar sig inte att vänta

Solcellsinvesteringar har ökat markant i pris de senaste två åren, främst på grund av påverkan från pandemin och global råvarubrist. Det ökade intresset beror även på stigande elpriser. De kunder som tvekade för två år sedan ångrar sig nu verkligen. Framtidsutsikterna ser ut att bli mer utmanande, och investeringen visar sig vara lönsam här och nu.
solcellspaneler på ett företag

Företag i Borås kan dra nytta av solceller

Solceller är en lönsam och hållbar investering för företag i Borås. De minskar elkostnaderna, ökar självförsörjningen och skapar ekonomisk stabilitet. Genom att generera egen el minskar företagen sitt beroende av det traditionella elnätet, vilket är särskilt fördelaktigt för verksamheter med hög elförbrukning. Sammantaget utgör solceller en fördelaktig och miljövänlig lösning för företag som strävar efter ekonomisk stabilitet och minskad påverkan på det konventionella elnätet.

Solceller för lantbruk

Inom jordbruket i Borås kan solceller spela en viktig roll i att hållbart reducera elkostnaderna. Liksom företag kan jordbruksverksamheter dra nytta av de ekonomiska fördelarna med minskade elkostnader och ökad självförsörjning. Många lantbruk i Borås kräver betydande energi för belysning, värmesystem och mekaniserad jordbruksutrustning. Solceller utgör en pålitlig energikälla som effektivt minskar dessa kostnader, vilket bidrar till en mer hållbar och ekonomiskt gynnsam lösning för lantbrukare.

solceller närbild